Utbildning i Utvecklande Ledarskap (UL)

By | Uncategorized | No Comments

Förra veckan fortsatte RosMarie sin utbildning i Utvecklande Ledarskap (UL) i Båsenberga. Det är en ledarutbildning framtagen av Försvarshögskolan. Kursens syfte är att ge deltagarna verktyg för att de ska kunna utveckla det egna ledarskapet, och för att de ska kunna utveckla medarbetarna. Syftet med att RosMarie går utbildningen är att Sundhetsbolaget, efter en handledarutbildning våren 2019, ska kunna erbjuda våra företagskunder stöd i att utveckla deras ledarskap.

Intern revision – systemet fungerar bra

By | Uncategorized | No Comments

När man har ett ledningssystem för sitt kvalitets- och miljöarbete så är det viktigt att kontrollera så att systemet fungerar och om det finns något som behöver ändras eller förbättras. Det gör man genom att göra egna interna kontroller så kallade interna revisioner.

I april i år blev Loxy Sweden AB kvalitets- och miljöcertifierade. Den 26 november hjälpte vi Loxy med deras första interna revision. Systemet fungerar bra och Loxy jobbar vidare med att utveckla, tillverka och sälja sina produkter för tätning och synlighet samt flerskiktslösningar av termoplaster, med hög kvalitet! Läs mer om Loxy här

Konferens med glöggmys

Glöggmys när du bokar konferens i december

By | Uncategorized | No Comments

Äntligen dags för glöggmys igen! En stunds samvaro mellan möten och arbete stärker samarbetet i ert team. Vi ordnar mysigt glöggmys när du bokar konferens i december. Lagom till första advent brukar vi ladda upp med glögg, goda glöggtillbehör och både söta och salta tilltugg. Till glöggen serveras russin och hackade nötter/mandel. Det doftar jul på hela våningsplanet när glöggen hälls upp i glasen. Välkommen med din bokning!

Sköterska sökes

Sjuksköterska sökes

By | Uncategorized | No Comments

Sundhetsbolaget växer och vi behöver fler händer och kloka hjärnor som kan ta oss framåt mot våra mål. Nu söker vi hjälp av en sjuksköterska. Är du, eller känner du någon sjuksköterska som söker ett annorlunda och utmanande uppdrag i ett företag som alltid försöker hitta den bästa lösningen för våra kunder – både företag och privatpersoner? Kontakta oss så berättar vi mer om vår spännande resa!

RosMarie går en utbildning i Utvecklande Ledarskap

By | Uncategorized | No Comments

3-5 september går RosMarie en utbildning i Utvecklande Ledarskap (UL) i Båsenberga, en ledarutbildning framtagen av Försvarshögskolan. Kursens syfte är att ge deltagarna verktyg för att de ska kunna utveckla det egna ledarskapet, och för att de ska kunna utveckla medarbetarna. Syftet med att RosMarie går utbildningen är att Sundhetsbolaget, efter en handledarutbildning våren 2019, ska kunna erbjuda våra företagskunder stöd i att utveckla deras ledarskap.

Sundhetsbolagets planeringshelg

By | Uncategorized | No Comments

I helgen den 31/8-2/9 är det dags för Sundhetsbolagets planeringshelg. Johan och RosMarie åker till Stockholm och förenar nytta med nöje. Lördag och söndag följer vi upp hur företaget går, utvärderar samt planerar för förbättringar och utveckling för framtiden. Kanske blir det också en löptur för RosMarie runt Djurgården (Tjejmilen) och en god middag på lördagskvällen.