Utvecklande ledarskap-en ledarskapsmodell som fungerar

By | Uncategorized | No Comments

För oss på Sundhetsbolaget är det viktigt att företag får stöd i att förebygga ohälsa hos sina medarbetare men också att utveckla organisationen så att både företaget och medarbetarna mår bra.

En viktig aspekt för att företaget ska må bra och ha en bra arbetsmiljö är att det finns ett gott och tydligt ledarskap.

Därför erbjuder vi på Sundhetsbolaget våra företagskunder utbildningen Utvecklande ledarskap. Detta är en utbildning som är utarbetad av Försvarshögskolan och som vilar på vetenskaplig grund. Utbildningen syftar till att du som ledare ska kunna reflektera över och medvetet utveckla ditt dagliga ledarskap.

Utbildningen Utvecklande ledarskap genomförs under 3 dagar (internat), med 1 dag för uppföljning.

Har ni några chefer och arbetsledare som behöver stärka sitt ledarskap, som behöver utveckla sin förmåga att inspirera och motivera sina medarbetare på ett tydligt och konstruktivt sätt? Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Välkomna till oss

By | Uncategorized | No Comments

Pershyttans Bygg & VVS arbetar med helheten inom bostad, husbyggnad och byggservice. Allt från snickeri, rörmokeri och VVS till installation av värmepumpar. Kul tycker vi att vi numera får ta hand om er företagshälsovård.

 

Hej Jennie!

By | Uncategorized | No Comments

Vilken är din roll på Sundhetsbolaget?

Jag är anställd 75% som sjuksköterska och verksamhetsutvecklare. Inom kort ska vi starta en provtagningsverksamhet som jag ansvarar för. Tanken är att man ska få allt tillgodosett hos oss istället för att gå till en annan instans för provtagning. Read More