TBE-vaccin, även för barn

By | Uncategorized | No Comments

Idag fredag den 20 juli har vi äntligen fått TBE-vaccin, även för barn. Det innebär att vi under nästa vecka kommer att kontakta er som står på vår väntelista, för att boka nya tider.

Alla andra som vill vaccinera sig är, som vanligt, välkomna att boka tid via vår hemsida (tider på Apoteket) eller ringa 0587 481 050 eller skicka ett e-post på info@sundhetsbolaget.se och boka en tid på vår mottagning.

Till alla er som blivit avbokade och alla ni som vi inte kunnat boka in under tiden det inte gått att få tag på vaccin, riktar vi ett varmt tack för ert tålamod.

Semester 2018

By | Uncategorized | No Comments

RosMarie och Johan på Sundhetsbolaget och Sunda Företag Kontor & Konferens kommer att ha semester v. 30-32, och är tillbaka måndagen den 13 augusti. Vår assistent Karin och Cissi kommer att bemanna kontoret på vardagar och tar emot era telefonsamtal om ni vill boka tid eller ha hjälp i något ärende. Telefontider under v 30-32 är kl. 8.30-15.00. Tid på vår mottagning bokar du via telefonnr. 0587-481 050 eller via vår hemsida www.sundhetsbolaget.se.

Hej Staffan

By | Uncategorized | No Comments

Vilken är din roll på Sundhetsbolaget och Sunda Företag Kontor & Konferens?
Jag jobbar som sjuksköterska på mottagningen där jag bland annat tar blodtryck och gör olika typer av hälsokontroller. Jag har också sköterskemottagning ute på ett företag. I min roll finns dessutom en föreläsningsdel där jag utbildar inom hot, våld och självskydd. Read More

Inställd TBE-vaccination

By | Uncategorized | No Comments

På grund av leveransproblem av TBE-vaccin från läkemedelsföretag finns inget mer vaccin att tillgå. Enligt läkemedelsföretaget så kommer leveranserna igång tidigast till hösten.

Detta innebär att den drop-in-vaccination som vi planerat på Apoteket i Nora den 1 juli kl 10-12 ställs in. Det innebär också att vi inte kan ta emot några nya bokningar för vaccination av TBE.

Så fort vi vet något mera om vaccinationsleveranserna så informerar vi er.

Vi beklagar detta och hjälper er gärna om ni har några frågor. Med vänlig hälsning Sundhetsbolaget

Cykelkonferens i Nora

Tema för konferensen är cykling

By | Uncategorized | No Comments

Nu, i slutet av maj anordnar vi på Sunda kontor och konferens vårt första specialdesignade konferenspaket.

Vi samarbetar med flera lokala aktörer för att uppfylla kundens önskemål.  Denna gången är tema för konferensen cykling och vi samarbetar med Bryggerikrogen, 3 sjöars kök, Slottspigorna, Lilla hotellet Nora och Nora Stadshotell för att ge dig som kund en upplevelse utöver det vanliga.

Vill ni komma på en unik konferensupplevelse?

Kontakta oss med önskemål eller idéer så återkommer vi med ett förslag på boende, mat och aktivitet.
Varmt välkomna!

Karin, Sundhetsbolaget

Hej Karin!

By | Uncategorized | No Comments

Vilken är din roll på Sundhetsbolaget och Sunda Företag Kontor & Konferens?

Jag jobbar som administrativ assistent och konferensvärdinna, tar bland annat hand om telefonsamtal med bokningar till vår läkarmottagning och vår konferenslokal, hanterar post och mail, sammanställer enkäter och sköter beställningar. Jag har också hand om konferensbokningar, mat och fika till konferenser och lokalvård. Read More

Grattis till LOXY

By | Uncategorized | No Comments

Loxy Sweden AB utvecklar, tillverkar och säljer produkter för tätning och synlighet samt flerskiktslösningar av termoplaster. Under 2017 har Loxy utvecklat och implementerat sitt kvalitets- och miljöledningssystem och den 3 april blev företaget certifierat enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015. Sundhetbolaget har hjälpt och stöttat Loxy på vägen mot certifikaten. Grattis från oss!!

Medicinsk undersökning i Nora

Regelbundna hälsokontroller på NBVJ

By | Uncategorized | No Comments

För att få arbeta på spårområden med lok ställer Transportstyrelsen vissa hälsokrav. Kraven gäller de personer som kör lok, leder eller övervakar spårtrafiken, bedömer det trafiksäkerhetsmässiga tillstånd på fordon och spåranläggning eller på annat sätt utföra arbetsuppgifter inom spårområdet. Det gäller även de som jobbar på vår veteranjärnväg, Nora Bergslags Veteran-Jernväg (NBVJ) och de som ska gå lokförarutbildning.

Sundhetsbolaget hjälper till att utföra de regelbundna hälsokontrollerna som krävs.