Snart flyttdags

By UncategorizedNo Comments

Den 1:a februari är det planerat att vi ska flytta till våra nya lokaler i Nora. Flytten blir inte så lång, endast några hundra meter men det är lika mycket att tänka på ändå. Såhär ser det ut i dagsläget, ska bli spännande att se hur det växer fram till ett färdigt resultat! Vi får hjälp av många samarbetspartners för att detta ska flyta på och att våra kunder ska uppleva att vår service är lika bra som alltid. Håll utkik på vår fb-sida där vi håller er uppdaterade om vad som händer vecka för vecka.

Nya samarbeten som glädjer oss, välkomna!

By UncategorizedNo Comments

Flera företag har tagit beslutet att samarbeta med oss för att fortsätta ha en bra arbetsmiljö och för att alla ska hålla sig friska och hälsosamma inom företaget. Tre av dem är:

Linford har all teknik du behöver för en effektiv och frustrationsfri arbetsmiljö. Med Linford är allt integrerat och uppkopplat, visuellt och lätt att använda. Läs mer här  https://www.linford.se

Julmaten kan inhandlas på ICA MAXI i Boglundsängen. De har allt från den goda julmaten till de perfekta julklapparna. Läs mer här www.https://www.ica.se/butiker/maxi/orebro/maxi-ica-stormarknad-orebro-1093/start/

Och vad vore julen utan ljus? Candles Scandinavia har många sorter av väldoftande ljus som man finner hos olika återförsäljare. Läs mer här https://www.candles.se/

Vilken perfekt jul med fungerande teknik, mat och tända ljus! Snart så är det jul på riktigt!

Vi planerar en spännande framtid på Sundhetsbolaget

By UncategorizedNo Comments

Förra veckan var vi på Sundhetsbolaget på Loka Brunn för att planera framtidens händelser på Sundhetsbolaget. Vi ska bl.a. flytta till en ny lokal i Nora och det kräver en del planering. Samtidigt så växer vår verksamhet och vi arbeta ständigt med att se över våra arbetssätt så kunden alltid får den bästa servicen av oss. Det är med lite pirr i kroppen vi ser framåt, det är så mycket spännande som ska ske framöver.

Provtagning på Sundhetsbolaget

By UncategorizedNo Comments

Med blodprov kan du få en uppfattning om ditt hälsoläge samt diagnostisera eller utesluta vissa sjukdomar. Sundhetsbolaget erbjuder provtagning efter dina önskemål och behov. Provtagning sker av vår sjuksköterska och bedöms av vår läkare. Sedan får du ett skriftligt besked om dina provresultat. 
Hos oss kan du själv välja vilka prover och analyser du vill ta. För att underlätta för dig så har vi gjort olika provtagningspaket. Vill du testa grundläggande värden så rekommenderar vi “bas paketet”. Känner du dig onormalt trött kan det vara en god ide att testa dig för blodbrist/järnbrist, diabetes alternativt ta prover som visar hur sköldkörteln fungerar.
Ring oss för tidsbokning. Är du osäker på vad du ska välja får du råd av vår sjuksköterska. 

Kunder hos oss

By UncategorizedNo Comments

Nu välkomnar vi Danfo och Linde Byggnadsplåt till oss. Sundhetsbolaget är på ständig tillväxt och får fler företagskunder. Danfo tillverkar offentliga toaletter och Linde Byggnadsplåt är ett företag som erbjuder dig som kund ventilation, plåtslageri och smidesarbeten av allra högsta kvalitet. Läs mer om de här företagen och deras verksamheter på https://www.danfo.com/samt http://www.lindeplat.se/ Varmt välkomna hälsar vi på Sundhetsbolaget.

Nya kunder hos oss

By UncategorizedNo Comments

Sundhetsbolaget vidgar sitt arbetsfält och hälsar ytterligare några Örebroföretag välkomna till vår företagshälsovård.

KAMTech arbetar med smarta fastigheter, projektsamordning och hållbarhet inom området fastighetsautomation www.kamtech.se

Fyren EkAlmen är en friskola för barn från förskoleklass till och med år 6. Fyrens ledljus är TRYGGHET, ANSVAR, DRIVKRAFT och SJÄLVKUNSKAP  www.fyrenekalmen.se

Utvecklande ledarskap-en ledarskapsmodell som fungerar

By UncategorizedNo Comments

För oss på Sundhetsbolaget är det viktigt att företag får stöd i att förebygga ohälsa hos sina medarbetare men också att utveckla organisationen så att både företaget och medarbetarna mår bra.

En viktig aspekt för att företaget ska må bra och ha en bra arbetsmiljö är att det finns ett gott och tydligt ledarskap.

Därför erbjuder vi på Sundhetsbolaget våra företagskunder utbildningen Utvecklande ledarskap. Detta är en utbildning som är utarbetad av Försvarshögskolan och som vilar på vetenskaplig grund. Utbildningen syftar till att du som ledare ska kunna reflektera över och medvetet utveckla ditt dagliga ledarskap.

Utbildningen Utvecklande ledarskap genomförs under 3 dagar (internat), med 1 dag för uppföljning.

Har ni några chefer och arbetsledare som behöver stärka sitt ledarskap, som behöver utveckla sin förmåga att inspirera och motivera sina medarbetare på ett tydligt och konstruktivt sätt? Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Välkomna till oss

By UncategorizedNo Comments

Pershyttans Bygg & VVS arbetar med helheten inom bostad, husbyggnad och byggservice. Allt från snickeri, rörmokeri och VVS till installation av värmepumpar. Kul tycker vi att vi numera får ta hand om er företagshälsovård.