Hos Sundhetsbolaget träffar du Johan som är specialist i allmänmedicin, företagsläkare och med idrottsmedicinsk utbildning. Han tar hand om dig och ger dig förutsättningar för att skapa sunda vanor.

Du träffar också RosMarie som arbetar för att skapa sunda företag. Målsättningen för oss är att ditt företag ska ha en bra struktur och smidiga arbetssätt som gör vardagen lite enklare, ger bättre kvalité och gör arbetsmiljön sund och engagerande.

RosMarie Lundqvist är en nyfiken, energisk och kompetent organisationskonsult med kvalitet för kunden och enkla metoder i fokus. Jag har arbetat med organisations- och kvalitetsutveckling, förändringsprojekt och kommunikation i både offentlig verksamhet och i näringslivet.

Vi fokuserar på företagets struktur. Vi ser till att verksamhetens ledning är optimal och ändamålsenligt, att beslutsvägarna är tydliga och att alla chefer har rätt befogenheter och vet vad som förväntas av dem. Det är grunden för att det man sen väljer att göra för att nå sina mål, verkligen blir ”verkstad”.

Vi hjälper också till att hitta och utveckla effektiva arbetssätt och arbetsmetoder. Målet är att göra vardagen lite enklare och jobbet smidigare. Vi utgår alltid från väl beprövade metoder och modeller så att ni kan känna er trygga med att det vi gör ger resultat.

Vi har som mål att få ert företag att fungera så optimalt som möjligt. Vi vill också skapa enkelhet för er, och vi genomför också våra insatser så enkelt och effektivt som möjligt så att vi sparar er tid och era resurser.