Skip to main content

Vilken är din roll på Sundhetsbolaget och Sunda Företag Kontor & Konferens?
Jag jobbar som sjuksköterska på mottagningen där jag bland annat tar blodtryck och gör olika typer av hälsokontroller. Jag har också sköterskemottagning ute på ett företag. I min roll finns dessutom en föreläsningsdel där jag utbildar inom hot, våld och självskydd.

Vad är bra med att jobba på Sundhetsbolaget och Sunda Företag Kontor & Konferens?

Det är kul att jobba på Sundhetsbolaget för jag träffar många trevliga människor. Lokalerna är också jättefina och jag trivs med att entusiasmera människor för fysisk aktivitet. Jag är utbildad ambulanssjuksköterska och personlig tränare, den mixen är spännande. För mig personligen är det bra att jobba som timanställd eftersom jag kan kombinera detta med mitt jobb på ambulansen och att driva ett eget företag som personlig tränare. Jag tycker om att jobba hälsofrämjande, få folk att ta hand om sig själva och må bättre.

Vad vet du om Sundhetsbolaget och Sunda Företag Kontor & Konferens som du vill tipsa oss om?

Att företag kan göra hälsokontroller på Sundhetsbolagets mottagning och om det förenklar så kan Sundhetsbolagets läkarmottagning komma till ditt företag.

Att man kan få en trevlig och rolig konferens med god mat och spännande aktiviteter på Sunda Företag Kontor & Konferens.

Att Sunda Företag Kontor & Konferens samarbetar med flera andra företag på Bryggeriområdet i Nora som exempelvis Contactvis (naprapat och PT), Kombox (träning boxning), Velo Performance & Almsan (träning, massage, PT, cykling) och Isacson Coaching (PT). Som bäddat för ett friskvårdstema på din konferens!