Skip to main content

Vilket företag representerar du och vilken är din roll?

Midroc sysslar med fastighetsautomation, styrsystem mellan olika delar i en fastighet. Vi är tre som bor i Nora och vi arbetar på Norakontoret som vi hyr av Sunda Företag Kontor & Konferens.

Vad är bra med att hyra hos Sundhetsbolaget och Sunda Företag Kontor & Konferens?

Vi trivs jättebra. Den stora vinsten är att vi slipper pendla till Örebro. Vi var tre från Nora som satt och åkte till Örebro för att arbeta. Vi brukade skojade om att ledningen skulle kunna ordna en ”filial” i Nora åt oss. När Midroc växte så blev kontoret i Örebro för litet. Då öppnade sig möjligheten att hyra av Sunda Företag Kontor och konferens i Nora. Vi trivs jättebra och har kontakt med arbetskamraterna i Örebro via telefon eller Skype. Det är toppen att slippa resa.

Annars är det fina lokaler och i huset finns en bra restaurang.

Vad vet du om Sundhetsbolaget och Sunda Företag Kontor & Konferens som du vill tipsa oss om?

Det finns en jättefin konferenslokal hos Sunda Företag Kontor & Konferens. Den är perfekt att hyra om man har kunder i Nora och Örebro län. Här är det också perfekt att lägga workshops om man har behov att arbeta tillsammans i projekt, företag emellan.

Sunda Företag Kontor & Konferens samarbetar brett med flera aktörer kring aktiviteter, mat och boende för din konferens. I Nora finns fina möjligheter till cykling och mycket att se vad gäller natur och kultur.

Leave a Reply